diumenge, 7 de novembre del 2010

La castanyada

Aquest divendres 29 d'octubre, hem celebrat la castanyada. La festa va començar a 2/4 de 4. Primer, la castanyera va fer tot el tomb a la pista saludant els nens i nenes. Acte seguit van començar a ballar les danses. Nosaltres vam ballar els últims i ens ho vam passar molt bé. Ens va fer molta gràcia que, quan la lletra deia “era un pastor que tenia tres ovelles”, al dir “ovelles”, va passar un ramat d'ovelles per el costat de la pista. Després d'haver ballat tothom, vam fer el tastet. Cada nivell tenia una taula en que hi havia diferents receptes elaborades per les classes. Finalment, la castanyera va repartir les castanyes als nens, nenes i pares de l'escola.


Canviant de tema, hem començat a fer un treball sobre la castanyada. Vam fer un índex posant totes les coses que creiem que eren importants d'explicar. Els punts més destacats són: el programa de mà, la dansa i la recepta, al final també farem una autoavaluació ficant-nos la nota que creiem que ens mereixem, de com creiem que ha anat tot i la valoració de la nostra feina, després l'Esteve ens posarà la nota que ell pensi que és adequada per el nostre treball. Aquest treball s'ha d'entregar el dia 15 de novembre.


Per acabar, ja tenim la porta quasi feta. Només hem d'afegir-hi les fotos de cada persona i alguns detalls. Les fotos que vam fer eren de països. Cada nen o per parelles, triaven un lloc que volien “anar” i es feien les fotos. N'hi havia d'uns que aprofitaven el projector que tenim a classe i es feien una foto o d'altres que feien un muntatge. Podeu passar a veure-la quan vulgueu!!


Fins al pròxim escrit del blog.


Adrià i Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada