divendres, 26 de novembre del 2010

Blog

Benvolguts lectors i lectores del blog,

Durant la setmana passada vam fer els deures d’un capítol del llibre El dimoni dels nombres. Es tractava de subratllar les coses més importants del text. Després, a la classe, vam posar les taules en forma d’“U”. Llegint i entenent el text, vam investigar sobre què eren els nombres de primera, que també es poden dir nombres primers.

El dimecres, l’Esteve, ens va llegir un capítol de “El niño con el pijama de rayas”. Pel que fa al projecte, vam mirar a la pantalla tàctil la informació que havíem de buscar de la Segona Guerra Mundial.

El dijous, durant l’estona de tallers, ens vam reunir les dues classes i ens vam dividir per grups. Els grups eren els següents: rifes, nadales, puzzles i paradeta. El grup de les rifes, preparaven un sorteig per guanyar diners; el de les nadales, a l’ordinador, buscaven cançons per fer un cançoner. El grup del trencaclosques, van organitzar-se per poder construir uns puzzles amb fotos de les classes. I finalment, el grup de la paradeta, van posar preu a tots els objectes per vendre i, també, van demanar a tots els alumnes de sisè què estaven disposats a portar per vendre.

L’endemà, a la tarda, vam fer les fotos per la porta, mentrestant els altres feien jocs compartits. Algunes fotos van sortir malament i les van haver de repetir.

El dilluns que ve farem un examen d’anglès sobre l’estructura de la frase en “Past Simple”. Fent frases afirmatives, negatives, interrogatives i la resposta.

El dimarts farem un examen d’Europa política.

Fins aquí, el blog de la setmana.

Dani i Glen

1 comentari: