divendres, 12 de novembre del 2010

Blog

Benvolguts lectors i lectores del blog.

Per començar, el dilluns dia 1 de novembre, va ser el dia de Tots Sants i, per això, no vam anar a l’escola. El dia següent, que era dimarts, vam treballar el dossier de la castanyada, que és un treball que explica què vam fer arran d’aquesta festa.

Seguidament, a educació física, vam començar a treballar alguns jocs de velocitat. La setmana que ve el Micky, el mestre d’Educació Física, ens farà una conferència que parlarà sobre la roba esportiva.

L’endemà ,vam començar a treballar el projecte que tracta de la Segona Guerra Mundial.

El dijous a la tarda, vam reunir-nos les dues classes per parlar sobre el viatge de fi de curs. Vam estar pensant propostes per guanyar diners com per exemple: vendre coses que no fem servir, veure partits de futbol al gimnàs, fer collarets amb càpsules de nespresso i vendre’ls, fer cortines de petxines ,cobrar entrada del partit Ribes vs. Barça, vendre quadres “Gaya” (pintor famós i pare d’un alumne de la classe)...

Finalment, el divendres al matí, a anglès, vam fer un examen de verbs irregulars i la majoria de gent va aprovar. A la tarda vam fer jocs compartits.

FINS AL SEGÜENT ESCRIT DEL BLOG.

Pol i Fadoua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada