dijous, 18 de novembre del 2010

Anirem de viatge

Benvolguts lectors i lectores.

Aquesta setmana, ens han comunicat una bona notícia. Els mestres, han fet una reunió per decidir si anirem de colònies, viatge de fi de curs i sortides. Al final han decidit que si, i tots ens hem posat molt contents!!!

El dilluns 15 de novembre, vam entregar el dossier de la Castanyada. Aquest treball consisteix en explicar què és el que havíem fet durant el taller de la Castanyada. Era un treball individual i l’havíem de fer a casa.

Com cada any, cadascú de nosaltres fem una conferència en català i una altre en castellà. Cada nen o nena, tria un tema que vol investigar i explicar als altres. La conferència en català acostuma a ser més llarga i amb un tema més ampli i la de castellà més curta i amb un tema més breu. Aquests treballs els has d’explicar davant dels companys i companyes de la classe i sense llegir (només pots consultar el paper en cas de despistar-te).

El divendres 12 de novembre, vam fer el sorteig de l’amic invisible. Es tracta de fer una rifa amb els noms dels nenes i nenes de la classe i, a qui et toca, li has d’anar escrivint cartes, fent regals... Quan arriba el dia d’entregar el regal, cadascú dóna el regal a la persona que li va tocar.

Fins al pròxim escrit del blog.

Sara i Aurora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada