dimecres, 23 de febrer del 2011

Noticiari

Benvolguts lectors i lectores del nostre blog,

Aquesta setmana, hem après moltes coses.

El dilluns, vam fer necessitats per segon cop. A música, vam seguir buscant informació per la recerca.

El dimarts, pel matí, vam fer projecte de la Segona Guerra Mundial i vam seguir buscant informació. L’Esteve ens va comunicar que la setmana que ve vindria un expert en la Segona Guerra Mundial i ens explicaria coses i li podríem preguntar dubtes que tinguem del nostre treball. Per la tarda, vam mirar amb l’altre classe la pel·lícula de “Grease”, perquè ens disfressarem dels seus personatges. La pel·lícula va ser molt divertida i en general li va agradar a tothom. Per aprofitar que havíem vist la pel·lícula, l’Esteve i la Marga ens van donar uns papers amb preguntes sobre la nostra opinió personal d’alguns aspectes de la pel·lícula. També, ens van donar uns deures que eren fer-nos una foto de com aniríem el dia de carnaval a l’escola i apuntar les coses que portaríem, per tal de que desprès ho pugem posar al dossier.

El dimecres, vam fer racons i vam fer un treball de potències que teníem pendent. Aquest treball el vam fer en grups de tres persones, no us explicarem res més d’aquest treball perquè el penjarem al blog.

El dijous, vam anar d’excursió amb l’altre classe a Corbera d’Ebre, per veure com havia quedat una part del poble desprès de la guerra civil. Per això, ens vam haver d’aixecar una mica més aviat perquè a les 8:45 havíem de estar a l’escola. Quan vam arribar, per mala sort, estava plovent, però desprès va parar encara que feia molt de fred. Quan vam arribar, vam esmorzar i vam anar amb una guia que ens va ensenyar tot el poble.

A les 15:00, vam anar a dinar a un bar-casal i vam acabar de dinar a les 16h. Com era tant tard, no ens va donar temps d’anar al museu que teníem previst anar. Quan vam sortir del bar-casal, estava plovent i ens va vindre a buscar l’autocar. A l’escola vam arribar a les 18h.

Per acabar, el divendres al matí, a anglès, vam fer un examen dels 64 primers verbs irregulars amb el Micky, perquè la Mar no podia.

Per la tarda, vam exposar el treball de les potències i vam dir les coses que podrien millorar del treball. En general, tots els treballs estaven molt bé. Desprès, va vindre l’altre classe i vam decidir la música que ballaríem el dia de carnaval. Finalment, vam decidir fer un mix d’unes quantes cançons: “You are the one that I want”, “Greaselighting”, “Summernights” i “We go together”. Vam fer quatre grups i cada grup tenia que inventar una coreografia per la cançó que havia escollit. Després, cada grup va ensenyar la part que havia fet.

Això és tot per aquesta setmana, fins el pròxim escrit del blog!

Kiray i Esther.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada