dimecres, 16 de febrer del 2011

Blog

Benvolguts lectors i lectores del nostre blog.

Aquesta setmana han passat moltes coses a la classe.

Primerament, el dilluns a primera hora vam fer música i vam continuar buscant informació per fer-ne un dossier. Mentres buscavem l’informació, l’Esteve, ens anava cridant un per un per que ens comentes com havien anat els dossiers.

A la tarda, vam fer anglès, i vam corregir els deures del “Past simple” i del “Past Continuous”.


El dimarts, desprès del pati, vam fer educació física lliure per que el Micky estava amb les classes de 5è al Montgrós.

Només entrar a les tres vam pensar per parelles o trios quines pel·lícules podíem triar per fer la disfressa de carnaval.


El dimecres pel matí, vam acabar el llibre del “Niño con el pijama de rayas”. La gent que no havia acabat el dibuix del capítol l’havia d’acabar per deures.


Canviant de tema, el dijous per la tarda vam posar en comú les pel·lícules per fer la disfressa i vam veure tots els dissenys. Quan faltaven quinze minuts per les cinc de la tarda vam baixar a muntar la paradeta per recollir diners pel viatge de final de curs.


Finalment, el divendres, pel matí, vam triar la disfressa per carnaval, la majoria de persones vam estar d’acord amb “Grease”.

Per acabar, els últims quinze minuts de classe vam anar al bosquet a jugar i quan vam tornar a la classe l’Eulàlia, una companya nostra, ens va repartir “xupa xups” perquè era el dia del seu sant.


Fins aqui el nostre blog de la setmana !!!

Esperem que tingueu una molt bona setmana !!!

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada