dimecres, 2 de març del 2011

EL BLOG DE LA SETMANA


Benvolguts lectors i lectores del nostre blog.

Hem començat la setmana comentant uns escrits de Grease. Aquests textos parlaven sobre diferents aspectes de la pel·lícula.

Després, vam fer música i vam continuar fent el treball de recerca per grups.

Per la tarda vam fer anglès. Durant aquesta estona vàrem, fer una història que parlava d’un robatori. La historia la vam elaborar a partir d’unes qüestions que dies enrere ens va preguntar la mestra d’anglès.

Canviant de tema, dimarts, per grups vam continuar el projecte de la Segona Guerra Mundial. El que vam decidir va ser fer una línea del temps i penjar-hi tot el que va passar durant la guerra.

Per altre banda, dimecres, vam començar el dia fent racons. Després, vam continuar fent la línea del temps per grups de països. I per acabar el dia, vam veure la pel·lícula “El niño con el pijama de rayas”. El film ens va semblar molt trist, però ningú es va posar a plorar.

El dia següent, dijous, a primera hora, vam fer un escrit sobre la sortida al poble vell de Corbera d’Ebre.

Després del pati, juntament amb l’altre classe, vam assajar el ball de carnaval amb la professora de música, la Susana.

Per últim,divendres el matí vam fer anglès. El que varem fer va ser crear per taules el joc del ``Party´´. Finalment , a la tarda, la Kiray va fer la seva conferencia en català . La va fer dels dibuixos animats, va ser molt interessant. Per acabar, a la tarda, van vindre l’Eva (la mare de l’Eulàlia i la Marina) i la Transi (la mare de la Carmen). Van venir per ajudar-nos a fer les faldilles per carnaval .


US ESPEREM LA SETMANA VINENT AMB MÉS INFORMACIÓ.



Eulàlia i Maria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada